Web Analytics
Ev Temizliği Fiyatları

Ev Temizliği Fiyatları


İstanbul Ev Temizliği Fiyatları

 

En uygun İstanbul Ev Temizliği fiyatları Temizlik İstanbul da sizleri bekliyor. Profesyonel ve güvenilir Ev Temizliği hizmeti almak istersen talep oluşturabilir, gelen Ev Temizliği fiyatlarını karşılaştırabilir ve ihtiyacınızı kolaylıkla giderebilirsiniz. Ancak Temizlik İstanbul güvenilir ve uzman personel kadrosuyla diğer şirketlerin aksine müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

 

 

Gündelik ev temizliği fiyatlarında, Temizlik İstanbul en uygun bütçe ile ev temizliği olanağını sunuyor. Fiyatlara gelmeden önce, temizliğe neler dahil onları bilmek istiyorsanız:


● Çöplerin toplandığı, yerlerin silindiği, tozların alındığı, bulaşıkların toparlandığı mutfak temizliği
● Dolapların, aynaların ve tezgahın silindiği, lavabo, duşakabin, fayans ve tuvalet bölümünün silindiği, yerlerin temizlendiği banyo temizliği, 
● Mobilya ve eşyaların tozunun alındığı, genel olarak düzenlendiği, yerlerin süpürüldüğü ve kıyafetlerin dahi toplandığı yatak odası temizliği, 
● Yerlerin süpürüldüğü, mobilya ve eşyaların tozlarının alındığı, çöplerin toplandığı, kirişlerin dahi temizlendiği salon temizliği.
● Bunun dışında fırın, buzdolabı, mutfak dolabı ve balkon temizliği ile eşyanızın ütülendiği ütü hizmeti ekstra hizmetlerdir. 

 

Temizlik İstanbul Personel Fiyat Listesi;

 

1 Adet Temizlik Personeli= 1.500 TL

2 Adet Temizlik Personeli= 3.000 TL

3 Adet Temizlik Personeli= 4.500 TL

4 Adet Temizlik Personeli= 6.000 TL

 

Temizlik İstanbul diğer şirketlerin aksine evin büyüklüğüne değil müşterilerimizin istediği personel sayısına göre fiyat belirleyerek diğer şirketlerden bir adım öne geçmektedir.

 

 

Nasıl Temizlik Yapıyoruz?

Temizlik İstanbul olarak alıştığınız temizlik hizmetine hızlı ve güncel bir dokunuş yaptık. Salon, mutfak, banyo ve yatak odalarını ışıl ışıl yapıyoruz, uygun fiyatlı ekstra hizmetlerimizle ihtiyacına en uygun ve en güvenilir temizlik hizmetini gerçekleştiriyoruz. Evinizin temizliği belirttiğimiz zamana kadar detaylı bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Adli sicil kayıtları ve özgeçmişi kontrol edilmiş, düzenli eğitimleri verilmiş ve sisteme kaydedilmiş temizlik profesyonellerimizi istediğin saatte ve tarihte çağırabilir, temizlik sonunda sitemizi puanlayabilir ve beğendiğiniz temizlik personelini daha sonra tekrar talep edebilirsiniz.

 

 

İstanbulun geneline her türlü hizmeti sağlayan Temizlik İstanbul sizlere güvenilir ve profesyonel bir temizlik hizmeti sunmaktan gurur duyuyor sizde bizimle çalışmak istiyorsanız İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Bir profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uzman personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.